Myvi....its my passion









Perghhh! cantik giler miniature keta myvi ni...gile aku tengok! aku ingat nak beli satu harga pun not bad RM55 jekkk...cute giler gambar-gambar kat atas ni...nak je modified keta myvi aku macam ni..tapi mesti mahal giler kan...bila la agaknye aku leh modified keta ni...dapat bonus pon tak leh nak belanja sakan sangat....takpe2 bykkan bersabar..satu hari nanti pasti aku leh modified myvi aku jadi macam ni...yeahhh!ni lah minat aku sekarang..bukak internet je mesti tengok keta myvi...cun kan myvi ni...ada cun mcm korang tak?ngehh ngehhh

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

6 Response to "Myvi....its my passion"

  1. hans says:
    January 27, 2011 at 9:17 AM

    cantik pula Myvi nih dalam gambar

    Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

  2. efa says:
    January 28, 2011 at 10:20 AM

    cantik warna hitam+putih like it smart myvi suka

  3. Khairul Amry Mohamad Puad says:
    January 29, 2011 at 12:55 AM

    tetiba aku jadi terminat ngan myvi. hahaha...aku minat kereta yang sporty, tapi myvi kalau modified, memang cun weiii.
    jarang dapat jumpa girl yang suka modified kereta ni.hehe..

  4. shamiera says:
    January 31, 2011 at 3:49 PM

    myvi mmg cantik nak2 lagi kalo dah modified...stylo abis...huhuhu

  5. intan izani says:
    January 31, 2011 at 4:06 PM

    suami sy org perodua,support la perodua..hehe

    jom singgah blog

  6. ~ch@wi~ says:
    March 6, 2011 at 1:00 AM

    waa...mmg lawa myvi2 ni..comey2 sumenye..huhuhu

    New Entry : Blogger Ni Buat Aku Touching La~
    Petua Mendapatkan Pasangan

Post a Comment